/customers/ferdi.se/ferdi.se/httpd.www/poker/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/0/5/0/ferdi.se/httpd.www/poker/wp-includes/plugin.php on line 600 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/0/5/0/ferdi.se/httpd.www/poker/wp-includes/plugin.php on line 600 maj, 2017 | Ferdi Pokerblogg

Archive for maj, 2017

Poker blir större

Vad man än så är det mycket större presenter idag än när jag var aktiv. Min dotter fick precis enorma kort leken på bilen som present, hon är sex år gammal och trots att jag har levt på poker i flera år har jag aldrig kommer i närheten av liknande storlek på kort. 

Det tyder på orättvisor som är så djupgående att det skulle få självaste GK att kikna eller så tyder det på en massproduktion som gör att vi inte imponeras av något längre. Hur lätt det är att spela med de här enorma spelkorten är nästa fråga, jag kan dock tänka mig att det blir svårt att ha ett ess i skjortärmen när själva kortet är större än armen.

Vi får väl se hur det går. Så här ser de ut i alla fall.

http://www.cardplayer.com/poker-news/21627-high-stakes-prop-bet-poker-pro-to-attempt-to-eat-1-000-worth-of-mcdonald-s-in-36-hours

Pokernyheter nuförtiden är att gamla poker proffs slår vad om att kunna äta McDonalds mat för 1000 $ men de förlorade vadet efter att ha ätit ungefär 10 % av maten. Ingen höjdare alltså.

Pokervärlden är inte vad den har varit. 😁